Aantal Nachten*

  Aankomst Datum*

  Vertrek Datum*

  Omgeving

  Winkels:

  • Colruyt Middelkerke

  Bakkers:

  • Stutn & Toartn in Slijpe
  • Bakkers in Leffinge

  Restaurants/tea rooms:

  • De lekpot
  • De Zeebries
  • De Rattevallebrug

  Tijd voor jezelf

  Sportieve activiteiten

  Vaak vergeten we tijd te nemen voor ons zelf en voor ons lichaam. Geniet jij daarom ook graag van een uitdagende activiteit tijdens je vakantie? Dan heeft Middelkerke voor ieder wat wils!

  Zo kan je in juli en augustus elke donderdag kajakken door de polders terwijl je geniet van de omliggende natuur.

  Kegel X-treme biedt je tal van leuke activiteiten: bowling, karting, escape room, en nog zo veel meer…

  Voor jong & oud

  Middelkerke stripgemeente

  Nergens anders in Vlaanderen vind je zoveel stripfiguren terug als in Middelkerke, meteen ook de reden waarom het de stripgemeente van Vlaanderen genoemd wordt. Eerst en vooral zijn er 17 standbeelden terug te vinden langs de Zeedijk, zeker de moeite waard om ze allemaal te gaan ontdekken tijdens een lange en relaxte wandeling.

  Bovendien organiseert Middelkerke het hele jaar door de ‘Jommekeroute’ waarbij je langs heel wat strip-bezienswaardigheden fietst. Voor slechts 1 euro koop je het plannetje van deze route bij de toerismekantoren.

  Jaarlijks worden er ook tal van leuke stripactiviteiten georganiseerd. Zo is er het jaarlijks stripfestival en kan je jezelf verliezen tijdens de zomermaanden in het stripfigurendoolhof.

  Alles voor de kids

  Kindvriendelijk

  We kennen het allemaal, als ouder geniet je pas volledig wanneer je kind zich niet verveelt en gelukkig is. Uiteraard is het zo veel leuker als je er zelf ook iets aan hebt.

  Het hele jaar door kan je hiervoor terecht in het waterparadijs Duinenbad waar de kleinsten kunnen genieten van het instructiebad met kleine trappen, een kleine glijbaan alsook enkele leuke attributen in het water. Ook aan de durvers is er gedacht, met een 60meter lange glijbaan die aan de binnenzijde voorzien is van leuke disco-lichtjes.

  Bij goed weer zullen de kinderen zeker tot rust komen in één van de 23 speelpleintjes. Op slechts 8.5 km afstand bevind zich de Minigolf Club van Westende. Voordeel: terwijl de kinderen genieten van een potje minigolf, of ontspannen ravotten in de speeltuin kunnen jullie genieten van een lekker hapje en drankje op het aanpalende zonneterras!