Aantal Nachten*

  Aankomst Datum*

  Vertrek Datum*

  Vakantiehoeve

  Uitgeruste vakantiewoning

  Een oase van rust

   Samen met ons actief de boer op!

  Genesteld temidden ons bedrijf met melkkoeien, varkenskwekerij en landbouwgewassen,

  verliest ons weelderige vakantiehuis ‘Het Verloren Goed’ zich in de wijdse Wingense natuur.

  Ons extreem familievriendelijk huis biedt plaats aan 22 personen, verdeeld over 8 slaapkamers met 5 badkamers. Een van de twee gelijkvloerse slaapkamers is rolwagenvriendelijk ingericht en ook voor de allerkleinsten hebben we de gepaste zit- & slaapvoorzieningen. Onze grote leefruimte met alle moderne kook- & afwasapparatuur, kijkt uit op de tuin met zowel voor volwassenen als kinderen uitbundig ‘speelplezier’, een heuse BBQ, ruim terras en groot gazon, omringd voor wijdse open velden. We bieden naast een ruime privé parking ook een aparte, veilige fietsenstalling voor fietsen. En wat je er gratis bij krijgt is de ultieme … stilte van de natuur!

   

  ruimteverdeling overal vlot Wi-Fi bereik
  Gelijkvloerse verdieping
  inkom ruime inkom met kapstok en schoenenrek en gang naar de andere ruimtes
  leefruimte zeer grote leefruimte met salon, 3 eettafels + 22 stoelen, TV, direct zicht op het terras, de tuin en zijdelings op de velden
  praktische open keuken met alle moderne comfort (kookplaat, vaatwas, oven, koelkast & diepvries, spoelbak)
  toilet 2 toiletten in de gang
  slaapkamers kamer 1: ruime tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer (inloopdouche)
  kamer 2:  rolstoelvriendelijke tweepersoonskamer met eigen badkamer met douche en toilet van wettelijk conforme afmetingen
  technische ruimte (afgesloten) water, elektriciteit, wifi, enz.
  tuin (kindvriendelijk afgesloten) terras met tafel en stoelen, ruime gazon, leuke zandspeelbak, perfect onderhouden petanquebaan met toebehoren, grote moderne BBQ & toffe speeltuin
  parking voor 6 wagens , go-cart, aparte beschutte & afsluitbare fietsstalling
  Eerste verdieping
  sanitair 3 toiletten + 3 badkamers
  slaapkamers kamerzone 3: 8 personen: zeer ruime kamer met 2 x stapelbedden + een mezzaninekamer voor 2 x 2 personen
  kamerzone 4: 6 personen: ruime slaapkamer voor 2 personen + 2 mezzanines voor elk 2 personen
  kamerzone 5: 4 personen: apart afsluitbare studio met ingang via binnengang en buitentrap. Studio bevat 1 slaapkamer voor 2 personen + 1 mezzanine voor 2 personen + eigen leefruimte/keuken + eigen badkamer/toilet

   

  Boerderij

  In de buitenlucht

  Naast de vakantiehoeve bevindt zich de moderne melkveehouderij waarbij je ten volle kan kennis maken met het boerderijleven! We geven je maar al te graag een uitgebreide rondleiding en laten je met veel plezier proeven van een vers glaasje melk.

  Als je echt geluk hebt maak je misschien voor het eerst de geboorte van een kalfje mee, gegarandeerd een onvergetelijk moment!

  Geniet met volle teugen van onze lieve alpaca’s.  Zoef , Bobby, Cornetto & Tornado vergezellen u graag om een toertje te doen.

  Gezellig samenzijn

  Tal van activiteiten

  De vakantiehoeve is de plaats bij uitstek voor wie graag geniet van rust en zich daarvoor niet te ver hoeft te verplaatsen. Het prachtige domein beschikt over voldoende mogelijkheden om zowel jong als oud te plezieren.

  Verken het volledige terrein met de gocart voor 4 personen of laat je kinderen genieten van de zandbak. In de grote tuin is er voldoende plaats voor voetbal of trek gerust naar de petanquebaan voor een gezellig samenspel.

  Uitgeteld na een dagje spelen en ontdekken? Onze barbecue is de ideale plek om ’s avonds tot rust te komen en te genieten van een heerlijke afsluiter bij kaarslicht.